Inici Actualitat Menys visitants i menys estands a la 34a Fira del Caçador de...

Menys visitants i menys estands a la 34a Fira del Caçador de Taradell

0
COMPARTIR

Taradell va acollir aquest diumenge la 34a edició de la Fira del Caçador. Una cita obligada per a tots els amants del món del gos i de la caça. Aquest any, però, la impressió a les 12 del migdia és que no hi havia tants visitants com en altres ocasions i que també hi havia menys presència d’estands i parades, tot i ser el certamen de referència a nivell català.

Tot i així, els aficionats habituals a la caça podien trobar-hi tota mena de complements i accessoris per a la seva afició. L’interior del Centre cultural Costa i Font comptava amb les parades de roba, sabates, utensilis, alimentació i equipació. A la zona dels jardins hi havia l’exposició de gossos i algunes parades d’accessoris.

També es podia trobar un petit espai a l’aparcament on els més petits podien practicar el tir amb arc. Mentre que al vestíbul del centre cultural hi havia l’habitual exposició de taxidèrmia, és a dir, trofeus d’animals dissecats.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments