Inici Actualitat La U.D. Taradell oficialitza quatre fitxatges abans d’enfrontar-se a l’Espanyol B

La U.D. Taradell oficialitza quatre fitxatges abans d’enfrontar-se a l’Espanyol B

1
COMPARTIR

Tot i que la pretemporada no comença fins el 12 d’agost, la Unió Deportiva Taradell juga aquest dissabte el seu primer partit de pretemporada. Ho farà sense entrenaments previs i davant d’un Segona Divisió B, l’Espanyol B. Serà a 2/4 de 7 de la tarda a Ribes de Freser.

L’equip presentarà moltes novetats. De fet, ja s’ha fet oficial que hi ha, de moment, quatre nous fitxatges. Es tracta del taradellenc Marçal Sala, davanter que prové del Centelles de Tercera Catalana. I tres jugadors provinents del juvenil del Vic Riuprimer: el central Edu Saborit, i els migcampistes Enric Casanovas i Roger Curós. La pretemporada també comptarà amb dos juvenils del Taradell (Martí Brussossa i Oriol Duran), Marc Cabanas i Roger Cobos de Sant Fruitós de Bages.

Pel que fa a baixes, hi ha les confirmades d’Edu Morató, Cesc Pla i Joan Morcillo que deixen el futbol. I les de Marc Muntal i Quim Molas que jugaran al Seva, Oriol Dot amb l’Abadessenc, Sep Corderas amb el Vic Riuprimer i Asier i Gerard Torrents per motius personals. Fredi farà la pretemporada amb el Manlleu.

L’equip estarà dirigit per Ramon Mayo i Ramon Ferrer, assistits per Jordi Peipoch. Els amistosos continuaran el 3 d’agost a la Roureda contra l’Europa de Tercera Divisió, el 18 d’agost al camp del Voltregà i el 24 d’agost en el partit de Festa Major de Taradell contra el Vic.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

1 Comment
més nou
més antic més votat
Inline Feedbacks
View all comments
Albert Molist
Albert Molist
26 juliol 2013 3:51

Molta sort en aquesta nova temporada!