Inici Actualitat Diumenge arriba l’edició 34 de la Fira del caçador de Taradell

Diumenge arriba l’edició 34 de la Fira del caçador de Taradell

0
COMPARTIR

Diumenge al matí el Centre cultural Costa i Font acollirà una nova edició de la coneguda Fira del Caçador de Taradell. Enguany s’arriba a l’edició número 34 sense novetats. El voltant del Centre cultural i algunes sales de l’equipament s’ompliran d’estands dedicats al món de la caça.

S’exposarà una àmplia gamma de material i roba que farà les delícies als amants de la caça. També hi haurà la tradicional exposició de gossos que sol ser un dels espais més atractius per als més petits. Al mateix temps es podran trobar tota mena d’accessoris, aliments i complements.

La fira, organitzada per la Societat de Caçadors de Taradell, obrirà les portes a 2/4 de 10 del matí. Es tracta del certamen d’aquestes característiques més antic d’Espanya.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments