Inici Actualitat La Mancomunitat La Plana posarà un estand per prevenir el consum de...

La Mancomunitat La Plana posarà un estand per prevenir el consum de drogues durant la Festa Major

0
COMPARTIR

Sota l’eslògan “A cegues no mola”, la Mancomunitat La Plana ha engegat una campanya per prevenir el consum de drogues entre els més joves. Aquesta iniciativa es portarà a terme durant les festes majors d’aquest estiu. Per tant, en el cas de Taradell estarà operativa el dissabte 24 d’agost al Pujoló.

Comptarà amb un estand, format per una carpa, que es situarà als espais d’oci nocturn. En aquest estand s’hi ubicarà el  personal tècnic que restarà a disposició dels joves que requereixin informació i oferiran gratuïtament ampolles d’aigua etiquetades amb el missatge “A cegues no mola”. També es faran proves gratuïtes amb alcoholímetres i es dispensaran preservatius.

A través d’un conjunt d’actuacions, es pretén reduir les conductes de risc entre el jovent que participa a la festa. Sensibilitzar sobre els riscos derivats dels consums i les conductes de risc en les sortides nocturnes com l’abús de substàncies, la conducció sota els efectes de l’alcohol o el cansament, la sexualitat de risc, etc. Els destinataris del projecte són bàsicament els adolescents i joves de 13 a 30 anys.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments