Inici Actualitat Jordi Povedano guanya el campionat de Catalunya de trial en bicicleta

Jordi Povedano guanya el campionat de Catalunya de trial en bicicleta

0
COMPARTIR
Foto: Trialsport
Foto: Trialsport

El taradellenc Jordi Povedano es va proclamar aquest diumenge campió de Catalunya de trial en bicicleta en la categoria benjamí. En la prova celebrada a Sant Antoni de Vilamajor, Povedano va fer una competició perfecte, ja que va guanyar sense fer cap penalització. En aquesta mateixa categoria el taradellenc Jordi Tulleuda va ser desè, i Arnau Ricart i Guillem Tulleuda (que són prebenjamins) van ocupar la 22a i 24a posició, respectivament.

Cal destacar que Povedano aquest any ja es va proclamar, fa quinze dies, campió de la Copa Osona de trial en bicicleta.

Aquesta prova també puntuava per a la Copa catalana de trial Kids Cup-UP Energy. De fet, era la segona prova. De moment, a la general Povedano és tercer i Jordi Tulleuda quart en benjamins. En aquesta competició, sí que hi ha la categoria prebenjamí que està liderada pel taradellenc, Arnau Ricart, tot i ser sisè. També hi participa Cristofor Iglesias, de Taradell, que lidera la classificació en la categoria Open verd.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments