Inici Actualitat Taradell engega una borsa de cangurs i reforç escolar

Taradell engega una borsa de cangurs i reforç escolar

0
COMPARTIR

El Servei d’Informació Juvenil El Puntal de Taradell, juntament amb l’àrea de Joventut de la Mancomunitat La Plana, promou durant aquest estiu una borsa de cangurs i reforç escolar obert a totes les famílies del municipi. La funció d’aquesta borsa és posar en contacte famílies del municipi amb els joves inscrits a les borses: alumnes de 4rt d’ESO, 1er i 2n de batxillerat de l’ Institut de Taradell que s’ofereixen per realitzar aquestes tasques durant els mesos de vacances escolars.

Tant els joves interessats a realitzar tasques de cangur o fer classes de reforç escolar com les famílies interessades en aquests serveis es poden dirigir a El Puntal per tal d’obtenir més informació. L’horari d’estiu d’aquest servei és divendres de 10 a 13 hores.

Aquesta iniciativa arrenca, de nou, després d’haver-se realitzat durant uns anys i neix de la necessitat de molts joves a l’hora de trobar una ocupació durant l’estiu. El projecte és també una forma de donar continuïtat al curs de premonitors del lleure que es va realitzar els passats mesos de maig i juny amb quinze joves del municipi.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments