Inici Actualitat Es tanca la Copa Osona de trial amb bicicleta amb el títol...

Es tanca la Copa Osona de trial amb bicicleta amb el títol de dos taradellencs

0
COMPARTIR
Jordi Povedano - Foto: Trialsport
Jordi Povedano – Foto: Trialsport

Calldetenes va tancar aquest diumenge una nova edició de la Copa Osona de trial en bicicleta. Tot i que matemàticament ja eren campions des de feia una prova, dos taradellencs van proclamar-se campions en les seves categories. Jordi Povedano ho va fer en la Benjamí i Arnau Ricart en Prebenjamí.

Els dos taradellencs han dominat les seves categories pràcticament des de l’inici de la competició. Així, Arnau Ricart, que a Calldetenes va ser segon, ha guanyat 5 de les 6 proves disputades. Jordi Povedano va ser tercer aquest diumenge. A Calldetenes cal destacar la victòria de Cristòfor Iglesias en categoria Open verd.

Altres taradellencs que han participat en la 14a Copa Osona són Marc Codina (8è en Prebenjamí), Guillem Tulleuda (15è en Prebenjamí), Jordi Tulleuda (13è en Benjamins), Maria Bofill (18a en Principiants), Marc Masnou (14è en Open Blau), Sergi Agrassot (15è en Open Blau) i Cristòfor Iglesias (4art en Open Verd).

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments