Inici Actualitat Alumnes de l’Institut de Taradell presenten els seus treballs de recerca

Alumnes de l’Institut de Taradell presenten els seus treballs de recerca

0
COMPARTIR

La Biblioteca Antoni Pladevall i Font va acollir dijous passat la presentació de quatre treballs de recerca d’alumnes de l’Institut de Taradell. Els mateixos autors introduïen la temàtica que han treballat davant d’un nombrós públic.

Ester Solé Coma va presentar un treball sobre “Com afecta la motivació al rendiment acadèmic”. Per la seva part, Isabel Reixach Homs va exposar un treball sobre “Somriures terapèutics” i Roger Oriol Pérez es va centrar en el “Funcionament d’Internet”. Finalment, Arnald Prat Barnadas va exposar en anglès el treball “An English-speaking world”.

Aquest acte es fa any rere any i els alumnes mostren uns treballs de gran nivell.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments