Inici Actualitat Multitudinari 67è Aplec de la sardana de Taradell

Multitudinari 67è Aplec de la sardana de Taradell

0
COMPARTIR

Molta gent es va acostar aquest diumenge a la tarda al tradicional Aplec de la Sardana de Taradell. La 67a edició organitzada per l’Agrupació Sardanista Taradell va omplir el bosc del Pujoló d’amants de la sardana, precisament el dia que es commemorava el Dia Universal de la sardana.

Els presents van poder gaudir d’un total de 16 sardanes interpretades per la Cobla Lluïsos, Genisenca i Sant Jordi de Barcelona. A banda de les sardanes, l’Aplec va servir per fer un homenatge a dues persones molt vinculades amb el món de la sardana: Alfons Coll i Josep Garcia, responsable del programa “El cant de la tenora” de Ràdio Taradell. Els dos homenatjats van rebre un ram de flors de l’Agrupació Sardanista.

Fotos: Miquel Vilardell

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments