Inici Actualitat Albert Pujol guanya la 6a Cursa de Puigmoltó de Sant Bartomeu

Albert Pujol guanya la 6a Cursa de Puigmoltó de Sant Bartomeu

0
COMPARTIR

Diversos taradellencs van participar aquest diumenge al matí a la 6a edició de la Cursa de Puigmoltó de Sant Bartomeu del Grau. Un d’ells, Albert Pujol (CET L’Enclusa), va guanyar en la prova curta de 12 quilòmetres. Ho va fer amb un temps de 55 minuts i 25 segons, traient poc més de 6 minuts d’avantatge al segon classificat, Pep Prats. Tercer va ser Isma Casadesús.

Un altre taradellenc, Alfons Morcillo (CET L’Enclusa), va ser quart i es va quedar a només 29 segons de pujar al podi. Altres taradellencs presents a la prova van ser Cristian Torres (CET L’Enclusa) catorzè amb un temps d’1 hora 13 minuts i 25 segons, i Edu Morató (48è) amb un temps d’1 hora 25 minuts i 19 segons. A la prova hi van prendre part un centenar de participants. En l’apartat femení va guanyar Laura Aumatell amb un temps d’1 hora 22 minuts i 3 segons.

Més de 60 participants van completar la cursa de 23 quilòmetres que va guanyar Jordi Alsina amb un temps d’1 hora 47 minuts i 14 segons. Sílvia Tremoleda es va imposar en la categoria femenina amb un temps de 2 hores 27 minuts i 52 segons. També hi havia dos taradellencs del CET L’Enclusa. Josep Bosch va ser 42è (2h 48m 57 s) i Josep Sirisi 50è (2h 59m 52s).

 

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments