Inici Opinió Taradell es MOU

Taradell es MOU

0
COMPARTIR

Que Taradell és un poble ple d’entitats i que d’aquest teixit associatiu provenen gran part dels actes que es fan, no és nou. Però sí que queda clar que cada vegada la gent s’hi sent més implicada. La darrera, el Toca-Xou d’aquest dissabte.

Ni l’amenaça de pluja va impedir que la gent sortís al carrer per veure, tastar, assaborir i riure amb els ‘invents’ que van haver de fer els associats a l’Agrupació de Botiguers de Taradell per fer d’aquesta ‘Shopping night’ una cosa diferent. I dic ‘invents’ perquè tots van haver de fer córrer la imaginació.  No en nombraré cap perquè cada un d’ells els vaig trobar magnífics i pels comentaris que se sentien de la gent que va omplir els carrers del poble, la idea va agradar i molt. Si em permeteu l’expressió:  ‘us ho heu currat’ del primer a l’últim, des dels organitzadors als col·laboradors i també a tota la gent que va sortir el carrer. Perquè a vegades la resposta del públic no és l’esperada, però aquesta vegada la gent es va moure, va sortir al carrer, va disfrutar i gaudir de totes i cada una de les activitats que hi havia.

I és que de coses per fer a Taradell n’hi ha un munt. Durant tot l’any s’organitzen moltes activitats, però aquest juny  tinc la sensació de tenir l’agenda plena i sense haver de sortir de Taradell. Bé, no és una sensació, la tinc i a vegades fins i tot costa combinar-ho per poder assistir o treure el cap a tots els llocs. Per exemple: la setmana passada, des de divendres i fins diumenge, Festa de l’Esport. Aquest cap de setmana, Toca-Xou, Festa dels Avis i homenatge a Cesc Pla; el proper cap de setmana, dissabte es fa el MOU-T, un  torneig de futbol aigua i de pàdel que portarà, a més, diferents activitats al Parc d’Esports durant tot el dia; al matí, el lliurament dels premis Solstici; a la nit, la caminada de Lluna Plena; i durant tot el dia, els fi de cursos de les escoles; l’endemà, sardanes amb l’Aplec al Pujoló.

Al cap de setmana següent hi ha Sant Joan i l’arribada de la flama del Canigó i l’últim cap de setmana de juny, la festa de les Arts, el sopar Gitano i una marató de sang, a qui, des d’aquestes línies, convido tothom a donar-ne. Segurament m’he deixat algun acte. Només n’he citat alguns per demostrar com Taradell es mou i com la seva gent cada vegada hi està més implicada. I que així sigui.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments