Inici Actualitat El taradellenc Aleix Solà guanya dos premis literaris en una setmana

El taradellenc Aleix Solà guanya dos premis literaris en una setmana

2
COMPARTIR
Aleix Solà, primer per l’esquerra

El taradellenc Aleix Solà ha viscut una setmana de reconeixement literari. En només 7 dies ha guanyat dos premis literaris. Aquest diumenge es va endur el guardó Pere Calders als 25 Premis Literaris de Gurb amb l’obra “Història d’un terrat com qualsevol altre”.

El jurat va valorar la seva gran originalitat i, sobretot, la destresa amb què l’autor, inspirant-se en una lletra de Gerard Quintana, ha sabut aplegar diferents històries a l’entorn de la idea metafòrica de la caiguda. El premi estava dotat amb 500 euros.

El segon premi el va rebre el 2 de juny a Girona, on va guanyar el primer premi de la vuitena edició dels Premis literaris de Sant  Narcís. Hi va presentar el recull de relats “Quinze maneres d’enamorar un trapezista”. El premi estava dotat amb 900 euros i un trofeu consistent en una pedra de Girona amb la reproducció, en esmalt, del cartell de la Festa Major del barri de Sant Narcís.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

2 Comments
més nou
més antic més votat
Inline Feedbacks
View all comments
Sílvia
Sílvia
12 juny 2013 22:02

ENHORABONA!! Tot arriba!!!

quico
quico
12 juny 2013 21:57

Felicitats Aleix. A veure quan podem llegir alguna cosa. T’ho publicaran?