Inici Actualitat Els botiguers de Taradell la faran grossa dissabte amb el Toca-xou

Els botiguers de Taradell la faran grossa dissabte amb el Toca-xou

0
COMPARTIR

Taradell viurà aquest dissabte a la nit una moguda comercial sense precedents. L’Agrupació de Botiguers de Taradell (ABT), que agrupa una seixantena de comerciants, ha organitzat el Toca-xou. Una nit comercial amb multitud de propostes i espectacles.

A partir de les 9 del vespre i fins a les 12 de la nit, el centre del municipi serà un gran aparador. El carrer de la Vila, el passeig Domènec Sert, una part de la carretera de Montrodon i de la carretera de Balenyà estaran tancats al trànsit i formaran un espai amb moltes propostes.

Els visitants podran gaudir de promocions, degustacions gastronòmiques, sortejos, desfilades de moda, monòlegs, karaokes i espectacles de música, teatre i màgia. Aquestes actuacions i espectacles compten amb la col·laboració de més d’una dotzena de formacions o entitats del poble.

Cal destacar que molts locals buits d’aquesta zona comercial s’ompliran amb propostes comercials dels botiguers que estan en altres zones del poble. Està previst que hi participin una seixantena d’establiments.

El Toca-xou oferirà tastets gastronòmics a preus simbòlics. Així, es donarà un carnet a tots les persones que facin el recorregut pels establiments, que seran timbrats a cada comerç i els permetrà participar en el sorteig de premis.

L’objectiu és donar a conèixer el comerç de Taradell en el marc d’un ambient festiu i lúdic.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments