Inici Actualitat L’Assemblea de Taradell posa a la venda entrades per al Concert per...

L’Assemblea de Taradell posa a la venda entrades per al Concert per la Llibertat al Camp Nou

0
COMPARTIR

Des d’aquest dilluns, l’Assemblea Territorial de Taradell posa a la venda entrades per al Concert per la Llibertat que es farà el dissabte 29 de juny al Camp Nou. Les entrades tenen un cost de 30 euros i inclou el viatge d’anada i tornada amb autocar des de Taradell i l’entrada. Només es venen entrades amb autocar inclòs.

Les entrades són limitades i només estaran a la venda fins el pròxim dilluns 10 de juny. Els punts de venda són: Can Vilaró, Sastreria Sellés, El Cafè de Can Costa i Àrea de Serveis de Taradell.

El Concert per la Llibertat serà un espectacle que farà un recorregut per diversos cançons que formen part de l’imaginari col·lectiu del país i d’arreu del món, que han servit per reclamar la llibertat dels pobles i de les persones. La direcció artística i escenogràfica va a càrrec de Lluís Danés i Gerard Quintana. Hi participaran més de 50 artistes i formacions, entre ells Cesk Freixas, la Companyia Elèctrica Dharma, Gossos, Lluís Llach, Lídia Pujol, Maria del Mar Bonet, Marina Rossell, Pastora, Pep Sala, Pau Alabajos, Sopa de Cabra, Peret o Quico Pi de la Serra.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments