Inici Actualitat El C.P. Taradell acomiada la temporada amb una derrota davant del Barça

El C.P. Taradell acomiada la temporada amb una derrota davant del Barça

0
COMPARTIR

Derrota per 2 a 3 del Club Patí Taradell en l’últim partit de la temporada. L’equip de Taradell, ja descendit, va perdre aquest dissabte davant del filial del Futbol Club Barcelona.

Al primer temps els visitants es van avançar en el marcador als 3 minuts per mitjà d’un gol de Pol Macià. Dos minuts més tard van disposar d’un llançament de penal que van desaprofitar. A l’equador de la primera meitat els dos equips van poder marcar, però van fallar una falta directa. I pocs minuts després, primer Ferran Guimerà i després Eduard Genís van tornar a tenir el gol de l’empat, però van fallar les dues faltes directes.

I tant perdonar, va arribar el segon gol del Barça a falta de 5 minuts pel descans. Tot i que Eduard Genís va fer l’1 a 2 a falta de dos minuts i mig, en els últims minuts el marcador es va moure. Primer amb el tercer pels visitants i a pocs segons pel xiulet Albert Benito feia el 2 a 3.

A la segona meitat, tot i els intents per capgirar el marcador fins al final no hi ha hagut moviments. El C.P. Taradell ha tancat la lliga amb derrota.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments