Inici Actualitat Marta Pascal substitueix a última hora la consellera Irene Rigau en la...

Marta Pascal substitueix a última hora la consellera Irene Rigau en la xerrada d’aquest divendres a Taradell

1
COMPARTIR
Rigau en la inauguració del col·legi Sant Genís i Santa Agnès

El grup municipal de CiU Taradell ha organitzat aquest divendres una xerrada-col·loqui que havia de comptar amb la presència de la Consellera d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya, Irene Rigau. Al final i després de l’anunci del ministre d’Educació, Ignacio Wert, d’alguns detalls més de la nova llei d’Educació espanyola (LOMCE), la consellera no hi serà.

En el seu lloc participarà en la xerrada la diputada osonenca, Marta Pascal, que també és assessora a la Conselleria d’Ensenyament. L’acte es farà al Centre cultural Costa i Font a partir de les 8 del vespre i està obert a tothom.

La xerrada porta per títol “Què està passant a Catalunya?” i es centrarà en la seva visió sobre la crisi econòmica, la confiança en la política i el procés sobiranista. Tot i que, de ben segur, el futur de l’ensenyament a Catalunya tindrà un marcat protagonisme i més després de l’anunci del ministre que l’educació en castellà en els centres privats per a les famílies que ho reclamin l’haurà de pagar la Generalitat.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

1 Comment
més nou
més antic més votat
Inline Feedbacks
View all comments
Caterina
Caterina
15 maig 2013 13:23

Hola, trobo molt interessant que es deixi veure per aquí…per motius de feina, no hi podré assistir i us agraïria si es pogués penjar un resum del que ens expliqui sobre la situació de les escoles i els mestres de cara al proper curs. Sóc mestra i seria genial saber què ens espera… Moltes gràcies