Inici Actualitat A Taradell es fa un curs de premonitors per a joves

A Taradell es fa un curs de premonitors per a joves

0
COMPARTIR

Des del 30 d’abril Taradell acull un curs de premonitors, impulsat pel Servei d’Informació Juvenil El Puntal de Taradell i dirigit a alumnes de 4rt d’ESO. En total, hi participen 15 joves que realitzaran 15 hores de teoria i 20 hores de pràctiques.

El curs té lloc els dimarts i divendres alternats cada setmana, de 5 a 7 de la tarda al Centre cultural Costa i Font fins l’11 de juny, quan finalitzarà.

Arrel de la participació dels propis joves en activitats voluntàries relacionades amb el món del lleure, com la Cercavila de Nadal del passat desembre i les activitats de Sant Jordi, va sorgir la idea d’organitzar aquest curs per donar resposta al seu interès en formar-se en aquest camp.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments