Inici Actualitat El Gurri Xic acull aquest diumenge la 2a edició de la Fira...

El Gurri Xic acull aquest diumenge la 2a edició de la Fira de teràpies naturals

0
COMPARTIR

Sota el nom de Natturapia, arriba aquest diumenge la segona edició d’aquesta fira de teràpies naturals i trementinaires, que es va iniciar fa un any al Mas El Gurri Xic (barri de Mont-rodon). La fira té com a finalitat el coneixement de les plantes remeieres i teràpies en general.

Durant tot el diumenge hi haurà diferents activitats com xerrades, exposició de bolets de primavera, exhibicions de kundalini ioga, tai chi, karate i teràpia amb animals. També destaca la inauguració del Jardí de les Flors de Bach i la posada en funcionament d’un ariet  hidràulic, recuperat de la mateixa finca del Gurri Xic. Es tracta d’un enginy del segle XIX que bombejava aigua a un nivell superior gràcies a la força hidràulica i que amb l’arribada de l’electricitat havia perdut la seva funció. Després de ser restaurat, aquest diumenge tornarà a entrar en funcionament per regar el jardí de les Flors de Bach.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments