Inici Actualitat El CP Vic guanya el campionat d’Espanya juvenil amb tres taradellencs

El CP Vic guanya el campionat d’Espanya juvenil amb tres taradellencs

1
COMPARTIR

Després de guanyar el Campionat de Catalunya d’hoquei patins fa quinze dies, aquest cap de setmana els tres taradellencs que formen part de l’equip juvenil del Club Patí Vic han sumat el Campionat d’Espanya. Brian Fernández, Daniel Miret i Martí Norberto es van proclamar campions d’Espanya a la població de Grado (Astúries).

En la final jugada contra el Liceo de La Corunya, el conjunt vigatà va guanyar amb autoritat amb un resultat final de 3 a 1. En els diferents partits disputats, van guanyar  en la fase classificatòria al CD Sta. Maria del PIlar de Madrid per 6 gols a 0, a l’Ikasttola San Fermin de Pamplona per 1 gol a 10, i posteriorment al Liceo de La Corunya per un ajustat 4 a 3. En les semifinals van derrotar a l’equip local, l’Areces, per 5 gols a 4.

Foto: CP Vic
COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

1 Comment
més nou
més antic més votat
Inline Feedbacks
View all comments
Ricard de la Ossa
Ricard de la Ossa
7 maig 2013 17:46

Visca Taradell i els taradellencs del club patí Vic.
Que aquesta victòria us esperoni per aconseguir la més preuada de totes, LA INDEPENDÈNCIA DE CATALUNYA,
NOU ESTAT D´EUROPA