Inici Actualitat Ambient assolellat per celebrar l’Aplec al Castell d’en Boix

Ambient assolellat per celebrar l’Aplec al Castell d’en Boix

1
COMPARTIR

Un any més durant el primer diumenge del mes de maig l’Agrupació Sardanista de Taradell ha celebrat l’Aplec al Castell d’en Boix, que complia la desena edició. La matinal ha començat amb un esmorzar popular, seguit per una audició de sardanes amb la presència de la Cobla Lluïsos.

Molts taradellencs i taradellenques no s’han volgut perdre la cita, tenint en compte que la meteorologia ha acompanyat amb un matí totalment assolellat i calorós. Com a curiositat, cal destacar que durant l’audició s’ha interpretat una sardana amb el nom de “Castell d’en Boix” de Josep Casanovas.

A continuació podeu veure una petita galeria de fotografies.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

1 Comment
més nou
més antic més votat
Inline Feedbacks
View all comments
Narsi
Narsi
7 maig 2013 15:23

Molt bon dia!