Inici Actualitat La U.D. Taradell pateix per superar el Can Parellada, però suma el...

La U.D. Taradell pateix per superar el Can Parellada, però suma el tercer triomf consecutiu

0
COMPARTIR

La Unió Deportiva Taradell ha aconseguit aquest dissabte una victòria vital per assegurar la permanència a Segona Catalana. Els taradellencs han superat al Can Parellada per 2 gols a 1, en un partit on han tingut nombroses oportunitats per marcar.

El partit ja ha començat amb una ocasió de Canó al minut 1. La seva vaselina davant la sortida del porter ha sortit desviada. Durant els primers 25 minuts ha estat una constant d’ocasions locals. La més clara una passada de Fredi a Muntal que amb tot de cara per marcar ha xutat fregant al pal. Més tard, una centrada per la dreta ha estat rematada per Edu Morató, però la pilota també ha sortit fregant el pal. I encara n’han arribat més. Una de Canó que s’ha avançat al porter i la defensa ha tret quan la pilota ja entrava.

Fins al minut 30 quan Sergi Erra entrant des del mig del camp s’ha plantat davant de porter i l’ha superat per la dreta. L’1 a 0 semblava que encarrilava el partit. Però en els últims 5 minuts ha arribat l’empat. Primer els visitants han avisat amb una vaselina que ha obligat a una gran intervenció de Nil enviant la pilota a córner. I en l’últim minut del primer temps una internada per la dreta de l’atac visitant ha acabat amb un xut creuat que ha suposat l’empat a 1.

Al segon temps, el Taradell ha dominat més el partit, però han aparegut els nervis. Fredi ha tingut el segon gol en un xut des de la frontal que s’ha estavellat al travesser. I poc després, als 20 minuts, el Can Parellada ha quedat amb deu jugadors per una entrada dura a Dot, que l’àrbitre, molt rigorós, ha castigat amb vermella directa.

El Taradell s’ha acabat de fer amo i senyor del matx. I el segon gol, ha arribat a falta de 20 minuts. Fredi ha superat el porter en una falta frontal. La incertesa en el marcador ha posat emoció fins al final, però els visitants no han tingut cap ocasió i, en canvi, el Taradell ha pogut sentenciar en una centrada per la dreta de Joan que entre Carrillo i la defensa han enviat al travesser i un xut massa elevat de Fredi.

La victòria deixa el Taradell a un pas d’assegurar-se la permanència matemàtica a falta de quatre jornades.

U.D. Taradell: Nil, Joan, Raul, Pujol, Dot (Molas), Edu Morató (Asier), Font (Carrillo) , Fredi, Erra, Muntal i Canó (Pau).

Gol d’Erra (1-0):

Gol del Can Parellada (1-1):

Gol de Fredi (2-1):

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments