Inici Actualitat El Club Patí Taradell perd contra l’Oviedo i pràcticament diu adéu a...

El Club Patí Taradell perd contra l’Oviedo i pràcticament diu adéu a Primera Divisió

0
COMPARTIR

El Club Patí Taradell va perdre aquest dissabte a la tarda davant de l’Oviedo, el seu màxim rival per lluitar per la permanència. L’equip de Taradell va caure per 3 a 5 en un partit que va tenir la clau en els dos gols que van fer els visitants en un minut, després que el Taradell hagués igualat a 2.

A la primera meitat el Taradell va desaprofitar un penal a favor als 6 minuts. Però, 5 minuts més tard les coses es posaven de cara amb un gol d’Eudald Bover. Però l’alegria va durar poc, com ha acostumat a passar aquesta temporada. Un minut i mig més tard els asturians empataven amb un penal transformat per Alberto García. La igualtat es va mantenir en tot el primer temps. El Taradell no va estar encertat en les ocasions a pilota parada. Masoliver va desaprofitar una nova falta directa i a 5 minuts pel descans, de nou Pablo García feia l’1 a 2.

Al segon temps es van mantenir les alternances. La insistència del Taradell, després de diverses ocasions de Soler, va tenir la seva recompensa en un gol d’Eduard Genís aprofitant una pilota morta a un xut de Masoliver. A partir d’aquí els dos equips van tenir ocasions per desnivellar el marcador, però el Taradell va tenir un minut fatídic.

Molt carregat de faltes, els visitants van aprofitar una falta directa per fer el 2 a 3. I un minut després en una gran acció de David González, feien el 2 a 4. Va ser un gerro d’aigua freda, ja que el Taradell ho va intentar, però els minuts passaven davant d’un Oviedo que es dedicava a administrar l’avantatge.

Tot i això i després d’un error des del punt de penal d’Albert Benito, Eudald Bover donava esperances amb el 3 a 4. El Taradell ho va intentar a la desesperada i en l’últim segon l’Oviedo va sentenciar amb un gol intranscendent.

La derrota deixa el C.P. Taradell a quatre punts de la salvació a falta de només dues jornades.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments