Inici Actualitat Tres taradellencs es proclamen campions de Catalunya d’hoquei juvenil amb el CP...

Tres taradellencs es proclamen campions de Catalunya d’hoquei juvenil amb el CP Vic

0
COMPARTIR

Aquest diumenge  l’equip Juvenil del Club Patí Vic es va proclamar campió de Catalunya. En la plantilla d’aquest equip hi juguen tres taradellencs. Es tracta de Brian Fernández, Daniel Miret i Martí Norberto, amb família i veí de Taradell durant molts anys.  Aquest dos darrers són de la categoria infantil

L’equip vigatà va jugar la fase final a Figueres on va guanyar tots els partits disputats: 6 a 1 contra el Shum G. Maestre; 8 a 5 davant del CH Mataró; i 4 a 3 contra el CE Noia. La semifinal la van disputar contra el CH Caldes, guanyant per 1 gol a 5. I a la final, van tornar-se a trobar el Mataró i el CP Vic, amb el resultat de 5 a 2 pels vigatans.

Aquesta victoria porta a l’equip juvenil del CP Vic a disputar el Campionat d’Espanya, que es farà a Grau, Astúries els propers dies 2, 3 i 4 de maig. L’equip d’en Dani i en Martí el proper cap de  setmana disputaran a Cambrils la fase final del Campionat de Catalunya categoria Infantil.

A la foto, Brian Fernández a la dreta en Martí Norberto al mig i en Daniel Miret a l’esquerra, en acabar el partit, amb la copa i la PINYA, la mascota de l’equip.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments