Inici Actualitat Marta Jutglar i Àngel Márquez guanyen el Torneig Sant Jordi de pàdel...

Marta Jutglar i Àngel Márquez guanyen el Torneig Sant Jordi de pàdel del Club Parc d’Esports

0
COMPARTIR
Els guanyadors a la dreta
Els guanyadors a la dreta

Un total de 12 parelles van participar durant aquest cap de setmana al primer Torneig Sant Jordi de pàdel, organitzat pel Club Parc d’Esports. La competició va disputar la fase de grups durant el dissabte i les eliminatòries finals durant el diumenge. El torneig tenia la peculiaritat que era mixt.

La parella campiona va ser la formada Marta Jutglar i Àngel Márquez. A la final van derrotar a la parella formada per Clara Berenguer i Eloi Maireles. Va ser una final molt disputada, ja que es va haver de decidir en tres sets.

Cal destacar que des d’aquest cap de setmana el Club Parc d’Esports disposa de nova pàgina web. La podeu consultar a www.parcesportstaradell.cat

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments