Inici Actualitat Ràdio Taradell celebra tres dècades en antena

Ràdio Taradell celebra tres dècades en antena

0
COMPARTIR

La data concreta és el 23 d’abril. Dia en el qual l’emissora municipal Ràdio Taradell celebrarà el 30è aniversari. Per aquest motiu, s’han organitzat diversos actes commemoratius que comencen aquest dissabte amb un sopar d’excol·laboradors.

El plat fort serà el concert que es farà el 27 d’abril i que comptarà amb Oques Grasses i Les Tietes Queques com a caps de cartell. També hi actuaran els grups osonencs Power Burkas i ContraCorrent. El concert començarà a les 10 del vespre a la Carpa de Can Costa i les entrades anticipades es poden comprar per 5 euros a El Cafè de Can Costa, de Taradell, i a Martulina Divina, de Vic.

Cal destacar que Ràdio Taradell també sorteja dues entrades. Les guanyarà la persona que a través del Twitter (@rtaradell) o del Facebook (www.facebook.com/RadioTaradell) proposi el seu eslògan ideal per als 30 anys de l’emissora.

Sopar de 30 anys

L’altre acte destacat del 30è aniversari serà el sopar que es farà el 20 d’abril a Can Costa amb els col·laboradors i excol·laboradors de Ràdio Taradell. Una vetllada per recordar les anècdotes i els millors moments de tots aquests anys. Per tal de reunir tothom, Ràdio Taradell fa una crida a tots els col·laboradors que han passat per l’emissora i que vulguin assistir al sopar, que és gratuït. Poden enviar un correu a info@radiotaradell.net o trucar al 644 69 99 11 (David), 679 90 56 49 (Laia) o 699 39 69 90 (Marc).

Durant el sopar està previst que es lliurin els setzens Premis de Ràdio Taradell, corresponents a la temporada 2012-13. I es presentaran algunes novetats com el nou disseny de la pàgina web (www.radiotaradell.net) o la posada en marxa d’una aplicació per a telèfons mòbil amb sistema Android i iPhone.  També s’han fet millores tècniques als estudis per tal de millorar la qualitat de l’emissió i la comoditat dels col·laboradors de Ràdio Taradell.

Cal destacar que el dia 20 d’abril, l’emissora farà una jornada de portes obertes i una programació especial de 10 del matí a 2 del migdia. El dia 23, també es farà una programació especial amb motiu del Sant Jordi i de l’aniversari de Ràdio Taradell.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments