Inici Actualitat Torneig de pàdel mixt al Club Parc d’Esports aquest cap de setmana

Torneig de pàdel mixt al Club Parc d’Esports aquest cap de setmana

0
COMPARTIR

Després del primer torneig de pàdel que es va organitzar amb motiu de la inauguració de les pistes i que no es va poder acabar a causa de la pluja, el Club Parc d’Esports de Taradell en prepara un per aquest cap de setmana. Té la peculiaritat que les parelles participants han de ser mixtes.

La competició s’allargarà durant el dissabte amb la fase de grups i el diumenge amb la fase final. Les inscripcions es poden fer fins el18 d’abril a les oficines del club i el preu és de 15 euros pels socis i de 20 pels no socis. Es donarà un pot de pilotes de regal per a tots els participants i aigua durant el torneig. Es garanteix jugar un mínim de tres partits.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments