Inici Actualitat Una victòria i dos podis taradellencs en la prova de la Copa...

Una victòria i dos podis taradellencs en la prova de la Copa Osona de trial disputada a Taradell

0
COMPARTIR

Un triomf en categoria prebenjamí (Arnau Ricart) i dos podis (Jordi Povedano-benjamins i Cristòfor Iglésias-Open verd) va ser el balanç taradellenc en la prova puntuable per a la 14a Copa Osona de trial en bicicleta, que es va disputar aquest diumenge a Taradell. La competició, amb 154 participants, es va disputar a la zona de l’escola Les Pinediques. Cal destacar que a la general, hi ha dos taradellencs que encara encapçalen les seves categories a falta de dues proves: Jordi Povedano (benjamins) i Arnau Ricart (Prebenjamins).

En la categoria prebenjamí el triomf va ser per un taradellenc, Arnau Ricart, amb només 21 penalitzacions. El va seguir Quim Paris de Jorba i Poldo Sillue de Mequinensa. En categoria benjamí, victòria pel trialer d’Andorra Hugo Orgaz. Segon va ser un taradellenc, Jordi Povedano, i el manlleuenc Martí Mayorga.

En la categoria principiant va guanyar un altre andorrà, Gaudí Vall, seguit per Gerard Lladó i Nil Benítez, tots dos d’Argentona. En alevins, triomf d’Alan Rovira de Castellar del Vallès. Segon va ser Bernat Prat de Sant Celoni i tercer Martí Riera de Vic.

En categoria Open Blanc va guanyar una noia. Alba Hidalgo de Sant Andreu de Llavaneres es va endur el triomf, seguida per Arnau Forns de Vilanova del Vallès i Àlex Urgellés de Sant Cugat del Vallès. En Open Blau victòria de Pol Cubinsà de Gironella, seguit per Adrià Barbero de Santa Eulàlia de Riuprimer i Marc Codina de Calldetenes. I en Open verd triomf d’Adam Raga d’Ulldecona, seguit pel taradellenc Cristòfor Iglesias i Àlex Fernández d’Argentona.

En l’Open Taronja la victòria va ser per Jeroni Fajardo de Fornells de la Selva. Segon va ser Daniel Lozano de Sant Joan de Vilatorrada i tercer Pol Tarrés de Rellinars.

Mentrestant, en infantils va guanyar Gerard Trueba d’Abrera, seguit per Toni Guillén de Sant Feliu de Codines i Albert Rodrigo d’Andorra. En cadets va imposar-se Domènec Lladó d’Argentona. I per darrera van quedar Eloi Palau de Viladrau i Marc Seuba d’Òdena.

Finalment, en categoria expert la victòria va ser per Rafa Tibau de Caldes de Montbui, seguit per Andreu Miró de Mataró  i Bernat Seuba d’Òdena.

Podeu veure una galeria de fotografies al següent enllaç.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments