Inici Actualitat Tres trofeus i un comarcal de xous per a les joves patinadores...

Tres trofeus i un comarcal de xous per a les joves patinadores del Club de Patinatge de Taradell

0
COMPARTIR

Tres taradellenques van obtenir trofeu aquest diumenge durant la celebració de la final del Trofeu La Plana de Patinatge artístic, celebrat a Santa Eugènia de Berga. Hi participaven reprensentant el Club Patinatge de Taradell.

Judit Pallarols i Judit Ausió

En la categoria de minis, Júlia Ausió va aconseguir el primer premi, mentre que Judit Pallarols va ser segona. Finalment, en el grup de les Benjamins, Txell Alcubierre va aconseguir la primera posició.

D’altra banda, el dissabte les patinadores de Primària del Club Patinatge Taradell van guanyar la competició de xous, celebrada al Pavelló Castell d’en Planes de Vic i organitzada pel Consell Esportiu d’Osona.

La prova a nivell comarcal, també comptava amb equips de comarques veïnes. Hi participaven grups de Santa Eugènia de Berga, Roda, Folgueroles, Voltregà, Gurb, el Lluçanès, Bellver de Cerdanya i Sant Quirze del Vallès.

Les 9 patinadores de Taradell són: Aina Alcubierre, Pilar Eroles, Núria Galobardes, Maria Homs, Alba Le Riera, Mar Oms, Sílvia Riera, Júlia Rota i Gemma Savos. Dirigides per la taradellenca Mireia Sirisi.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments