Inici Actualitat Taradell acull aquest diumenge la quarta prova de la Copa Osona de...

Taradell acull aquest diumenge la quarta prova de la Copa Osona de trial en bicicleta

0
COMPARTIR

Com ja és tradicional en els últims anys la Copa Osona de trial en bicicleta passa per Taradell. La 14a edició de la competició disputarà aquest diumenge la quarta prova puntuable a la zona de l’escola Les Pinediques. Un dels al·licients és veure dos joves taradellencs que encapçalen les seves respectives categories: Jordi Povedano (benjamins) i Arnau Ricart (Prebenjamins).

Les zones, un total de cinc, estan caracteritzades per grans blocs de roca amb pronunciats pendents. Els participants hi hauran de fer dues voltes.  La prova començarà a les 9 del matí.

Després de les tres primeres proves, Bernat Seuba d’Òdena encapçala la classificació en la categoria expert, Domènec Lladó d’Argentona en cadets, Gerard Trueba d’Abrera en infantils, Alan Rovira de Castellar del Vallès en alevins, Joel Llavina de Sant Antoni de Vilamajor en principiants, Jordi Povedano de Taradell en benjamins, Arnau Ricart de Taradell en prebenjamins, Arnau Forns de Vilanova del Vallès en open blanc, Adrià Barbero de Santa Eulàlia de Riuprimer en open blau, Pau Llopart de Barcelona en open verd i Daniel Lozano de Sant Joan de Vilatorrada en open taronja.

La Copa Osona compta amb un total de sis proves que s’allargaran fins al mes de juny en diferents municipis de la comarca. Després de Taradell la Copa Osona passarà per Sant Julià de Vilatorta (5 de maig) i finalment per Calldetenes (23 de juny).

Per més informació: www.trialsport.es

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments