Inici Actualitat Els gegants de Taradell, la Tiburgeta i en Guillem de Mont-rodon, participen...

Els gegants de Taradell, la Tiburgeta i en Guillem de Mont-rodon, participen en el lipdub d’Osona gegantera

0
COMPARTIR

Aquest diumenge al migdia va tenir lloc al Monestir de Sant Pere de Casserres la gravació d’un lipdub del món geganter. Es tracta d’una iniciativa d’Osona Gegantera per promocionar-se i en el qual només hi van participar gegants, capgrossos i grallers. Entre ells, no hi van faltar els gegants de Taradell, la Tiburgeta i en Guillem de Mont-rodon. Es calcula que hi van participar una trentena de gegants.

La gravació ha anat a càrrec de TVBagué. En aquesta ocasió, més que doblar la veu, com que eren gegants es va fer un recorregut visual amb els balls de les parelles de gegants. La cançó escollida és “Ball de gegants d’Osona”, una música instrumental que es va compondre fa uns anys per ballar en les trobades comarcals.

La presentació oficial del lipdub es farà durant el mes de maig en la trobada comarcal de gegants que tindrà lloc a Centelles.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments