Inici Actualitat Espectacle osonenc de trial 4×4 a Mont-rodon aquest diumenge

Espectacle osonenc de trial 4×4 a Mont-rodon aquest diumenge

0
COMPARTIR

Aquest diumenge es va disputar a la zona de Mont-rodon la segona prova puntuable per al campionat d’Osona de trial 4×4. La prova, amb una climatologia immillorable, va generar molta expectació entre el públic.

En la categoria del grup A la victòria va ser per Adrià González amb un Suzuki Samurai, seguit per Joan Altet amb un Jeep Wrangler. Pel que fa a la categoria B, el triomf va ser per Xavier Bargalló amb un Defender 90. La segona posició va ser per Gerard Pallejà amb un Nissan Patrol.

La prova estava organitzada pel Grup 4×4 d’Osona i la pròxima cita serà el 19 de maig a Santa Cecília de Voltregà.

Podeu veure més fotografies aquí

 

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments