Inici Actualitat El CP Taradell planta cara, però cau a la pista del Raspeig

El CP Taradell planta cara, però cau a la pista del Raspeig

0
COMPARTIR

Partit ple de gols i alternatives entre el CP Raspeig i el CP Taradell aquest dissabte al vespre. L’equip de Taradell, després d’empatar a casa contra el Mataró, van tenir opcions de puntuar, però van acabar perdent per 6 a 4.

Al primer temps el Taradell es va avançar en el marcador amb un gol d’Albert Benito a 8 minuts i mig per al descans. Però, la igualtat va ser la tònica dominant en tot moment i just a falta de 2 minuts per arribar a la mitja part arribava l’empat dels locals. Amb empat a 1 es va arribar al descans.

A la represa van arribar molts gols sense que cap equip aconseguís marxar en el marcador. Als tres  minuts el Raspeig feia el 2 a 1, però en una bogeria de minuts Ferran Guimerà tornava a igualar el matx. I tot seguit, arribava el 3 a 2.

A l’equador del segon temps i després d’una falta directa executada per Masoliver, Marc Soler aprofitava per fer el 3 a 3. Però dos minuts després els locals feien el 4 a 3 i, sense temps per celebrar-ho, Masoliver tornava a empatar a 4.

Tot i desaprofitar un penal a favor, el Raspeig va sentenciar el matx. Primer amb un gol a falta de 8 minuts i un altre en els 2 últims minuts, quan el Taradell ja buscava l’empat a la desesperada.

El Taradell continua cuer, però només a un sol punt de l’Oviedo.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments