Inici Actualitat Lleugera baixada de l’atur a Taradell durant el març

Lleugera baixada de l’atur a Taradell durant el març

0
COMPARTIR

La lleugera pujada que es va produir al febrer en l’atur registrat a Taradell, s’ha compensat durant aquest passat març. I és que, actualment, hi ha la mateixa quantitat de persones sense feina que hi havia al gener. En concret, 478, sis menys que a l’anterior mes, segons dades del departament d’Empresa i Ocupació de la Generalitat de Catalunya.

Pel que fa a Osona, l’atur també va baixar durant el mes de març. Actualment, hi ha 13.939 persones sense feina, 96 menys que al mes de febrer. El descens ha estat de quasi el 0,7%. Aquest és el primer mes amb descens de l’atur del 2013, després de dos mesos consecutius amb augment.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments