Inici Actualitat Les caramelles i els balls de bastons celebren la Pasqua a Taradell

Les caramelles i els balls de bastons celebren la Pasqua a Taradell

0
COMPARTIR

Com és habitual cada any durant el diumenge de Pasqua, Taradell continua conservant la tradició de les caramelles. L’Agrupament Rocaguinarda ha recorregut diferents punts del poble per interpretar cançons de grups de pop catalans i les populars corrandes. S’han concentrat a la Plaça Santa Llúcia a 2/4 de 9 del matí, on després d’un assaig, han iniciat el recorregut.

Al migdia després d’actuar davant de l’església Sant Genís han tancat l’acte davant de l’Ajuntament, juntament amb els balls de bastons de l’Esbart dansaire Sant Genís, que també ha recorregut el municipi.

Les corrandes de l’Agrupament aquest any parlaven de temes d’actualitat de l’últim any com la independència, el nou Papa, els desnonaments o l’afer Barcenas. Van ser escrites durant els campaments de Setmana Santa (de dijous a dissabte), que aquest any van fer a l’Aliberch, a Santa Eulàlia de Riuprimer.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments