Inici Actualitat Un centenar de voluntaris participen en la recerca per buscar la taradellenca...

Un centenar de voluntaris participen en la recerca per buscar la taradellenca despareguda

0
COMPARTIR

Taradell s’ha mobilitzat aquest dimecres al matí per participar en les tasques de recerca de Consol Sala. Cap a un centenar de voluntaris s’han presentat a la gasolinera de Taradell a les 10 del matí per aportar el seu gra de sorra i ajudar. Els Mossos d’Esquadra i els Bombers han coordinat els grups que fan batudes a peu per la zona.

Al marge d’aquests veïns i dels dispositius oficials de Mossos i Bombers, també participen en la recerca. Hi són presents 8 membres de Protecció Civil de Taradell i 8 de Sentmenat. També hi ha 15 membres de Creu Roja d’Osona i el Vallès, i una unitat canina de rastreig d’Osona i una de la Creu Roja de Balsareny. L’operatiu també compta amb un helicòpter dels Mossos que sobrevola la zona.

A la tarda s’han afegit 4 voluntaris de Protecció Civil dels Hostalets de Balenyà i membres de les ADF d’Osona. També s’ha ampliat el perímetre de recerca.

Recordem que la veïna de Taradell està despareguda des de dissabte al vespre, quan va ser vista per última vegada. La família va denunciar la seva desaparició el diumenge al vespre. De moment, els esforços dels Mossos, Bombers i Protecció Civil no han donat cap fruit. El dispositiu es va activar dilluns al matí i es centra pels voltants del municipi.

Aquest dimarts a la tarda l’operatiu de recerca es va intensificar i ja va comptar amb una bona colla de voluntaris de Taradell i diversos membres de Protecció Civil.

Si algú té alguna pista o referència pot trucar al 112 o al 670 01 99 66 (Agents Locals).

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments