Inici Actualitat Continua la recerca de la veïna de Taradell

Continua la recerca de la veïna de Taradell

0
COMPARTIR

Encara no hi ha novetats en la recerca de Consol Sala, veïna de Taradell, que està despareguda des de dissabte al vespre. Durant tota la nit de dilluns diverses patrulles dels Mossos d’Esquadra van recórrer la zona, però sense èxit. Des de les 7 del matí d’avui dimarts s’ha reactivat l’operació de recerca amb dotacions dels Mossos i els Bombers.

Diversos membres del cos de Protecció Civil de Taradell i de Creu Roja també s’han incorporat en les tasques de recerca. Aquest dimarts a la tarda de Protecció Civil hi ha mobilitzats 10 voluntaris de Taradell, 4 d’Hostalets de Balenyà i 4 de Torelló. També hi ha 7 membres de Creu Roja de Vic i 5 de Granollers, i s’ha incorporat la Unitat Canina de Creu Roja de Gironella. Es fan rastrejos a peu i en vehicles.

Paral·lelament, també s’han penjat cartells per diferents punts de la Plana de Vic, demanant l’ajuda ciutadana per si algú l’ha vist. Els Mossos d’Esquadra aconsellen trucar al 112 en cas que algú en tingui alguna referència o pista o al 670 01 99 66 (Agents Locals).

La Consol quan va sortir de casa portava un abric de color blau-marí amb tons de vermell, segons ha informat l’Ajuntament de Taradell.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments