Inici Actualitat Els Mossos d’Esquadra busquen una dona de Taradell desapareguda des de dissabte

Els Mossos d’Esquadra busquen una dona de Taradell desapareguda des de dissabte

0
COMPARTIR

Els Mossos d’Esquadra, juntament amb els Bombers de la Generalitat de Catalunya, han activat un operatiu de recerca d’una dona de 49 anys, veïna de Taradell, que va desaparèixer aquest dissabte. L’operatiu s’ha activat a les 8 del matí i hi participen dues dotacions dels Bombers i vuit dels Mossos, juntament amb un helicòpter.

A les 8 del vespre els Mossos d’Esquadra ens han confirmat que no hi ha novetats i segueix la recerca.

La família va fer la denúncia aquest diumenge a la nit. Segons han informat els Bombers de la Generalitat a Taradell.com, la dona va ser vista per última vegada la tarda-vespre del dissabte. Des de Ràdio Taradell s’ha apuntat que es tractaria d’una veïna de La Madriguera. Les inicials són C. S.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments