Inici Actualitat Al Club Parc d’Esports de Taradell ja es pot jugar a pàdel

Al Club Parc d’Esports de Taradell ja es pot jugar a pàdel

0
COMPARTIR

Aquest dissabte al migdia s’ha fet la inauguració oficial de les dues pistes de pàdel que s’han fet al Club Parc d’Esports de Taradell. La inauguració ha comptat amb la presència de l’alcalde de Taradell, Lluís Verdaguer, i molts veïns del poble. El president del Club Parc d’Esports, Joan Currius, ha manifestat la satisfacció per disposar de les pistes de pàdel que, segons ha dit, “eren molt esperades”.

Les dues pistes de pàdel porten un sistema d’obertura codificat amb dues portes d’accés. Hi podrà jugar tothom qui vulgui, sigui soci o no del Club Parc d’Esports. En cas de ser quatre jugadors el preu serà de 2,5 euros cada soci i de 7 euros per als no socis. En canvi, si només juguen dos jugadors el preu serà de 4 euros pels socis i 10 pels no socis.

Cal destacar que el Club té la intenció de comptar amb una borsa de partits per tal que si hi ha parelles que volen jugar puguin trobar altres persones interessades en fer un partit de pàdel.

L’acte ha comptat també amb un petit piscolabis i dos partits d’exhibició.

 

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments