Inici Actualitat El ple de Taradell aprova per unanimitat una moció contra el fracking

El ple de Taradell aprova per unanimitat una moció contra el fracking

0
COMPARTIR

L’Ajuntament de Taradell va celebrar aquest dijous el ple municipal corresponent al mes de març. Va ser una sessió ràpida i amb poc contingut, que destacava per les dues mocions presentades. La més destacada va ser l’aprovació d’una moció contra el sistema d’extracció de gas natural, conegut com a fracking. Tots els grups municipals van aprovar el document que havia estat consensuat amb diverses entitats del poble.

Taradell no està afectat per aquestes prospeccions, però s’ha presentat arran de la inquietud de la població i diverses entitats. Tots els grups municipals van coincidir en què és una tècnica que suposa una agressió al territori.

L’altra moció feia referència a l’avantprojecte del govern de l’Estat per racionalitzar l’administració local. També es va aprovar per unanimitat el document que considera que l’esborrany vulnera l’autonomia municipal, ignora les necessitats de la ciutadania i suposa una recentralització de competències dels ajuntaments.

A banda d’això, cal destacar que el ple municipal va suposar el debut en públic del nou secretari de l’Ajuntament, Josep Rovira. Recordem que substitueix a Susana Navarro.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments