Inici Actualitat Es fa un estudi sobre la viabilitat de la piscina coberta de...

Es fa un estudi sobre la viabilitat de la piscina coberta de Taradell

1
COMPARTIR

L’empresa Itik Consultoria Esport i Lleure ha començat a realitzar un estudi sobre la viabilitat de la futura piscina coberta de Taradell. El document el paga la Diputació de Barcelona i servirà per actualitzar l’estudi que ja es va fer el 2007, adequant-lo a l’entorn econòmic actual. Avalua la viabilitat social, esportiva i, especialment, econòmica de la piscina.

A banda d’estudiar-ne la viabilitat, l’estudi també ha de servir per buscar propostes de millora de la fase final del projecte, sobretot, de cara a dimensionar bé l’equipament. Les conclusions buscaran adaptar la piscina en quant a espais i funcions. Està previst que l’estudi estigui enllestit en tres mesos i serà l’eina que s’utilitzarà per prendre decisions i encarar o no la fase final.

Recordem que la piscina coberta està a mig construir. S’han fet dues fases per fer l’estructura, la coberta i els tancaments i falta buscar finançament per a la tercera i última fase. També s’haurà de decidir si la gestió de l’equipament serà externa.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

1 Comment
més nou
més antic més votat
Inline Feedbacks
View all comments
Pere
Pere
20 març 2013 12:01

Lamentable! Després de gastar-se uns 2 milions d’euros (!) encara no saben si la piscina és viable? I per què collons es gasten els diners sense saber si la inversió serà rendible? Quina mena d’irresponsables tenim manant a l’ajuntament?