Inici Actualitat Aquest dissabte s’inauguren les pistes de pàdel del Club Parc d’Esports de...

Aquest dissabte s’inauguren les pistes de pàdel del Club Parc d’Esports de Taradell

0
COMPARTIR

Les noves pistes de pàdel del Club Parc d’Esports s’inauguraran aquest dissabte a les 12 del migdia. Després de diverses setmanes de treballs, ja està tot enllestit perquè entrin en funcionament.

De fet, el Club ja ha organitzat un torneig per aquest pròxim dissabte i diumenge. Les inscripcions, que eren gratuïtes, ja s’han tancat per l’allau de participants. Per això, el torneig començarà ja dissabte a les 4 de la tarda i s’allargarà durant el diumenge. Hi participaran 30 parelles.

Les dues pistes de pàdel s’han instal·lat a la zona on hi havia la pista de tennis número 2. Les obres han anat a càrrec de l’empresa especialitzada en instal·lacions esporives Produir Esports SL i han costat 40.000 euros. L’objectiu de les dues pistes de pàdel és ampliar l’oferta esportiva del club, que continuarà comptant amb dues pistes de tennis, la pista poliesportiva i la piscina d’estiu.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments