Inici Actualitat Primera xerrada sobre el fracking a Taradell

Primera xerrada sobre el fracking a Taradell

0
COMPARTIR

Aquest divendres el Centre cultural Costa i Font de Taradell acollirà una xerrada informativa centrada en el fracking. Sota el títol “Què és el fracking?” la conferència començarà a 2/4 de 9 del vespre i anirà a càrrec de dos membres de la Plataforma Aturem el Fracking (PAF), Jordi Roviró i Ferran Domènech.

El fracking és una tècnica d’extracció de gas natural del subsòl. Consisteix en injectar a pressió aigua, sorra i compostos químics per rebentar petites bombolles de gas i afavorir la seva sortida cap a l’exterior. Aquesta tècnica s’ha popularitzat perquè surt més econòmica a causa de l’augment del preu dels combustibles fòssils. Es considera que el seu ús pot contaminar els aqüífers subterranis o provocar moviments sísmics.

Podeu trobar més informació a http://aturemfracking.wordpress.com

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments