Inici Actualitat La taradellenca Mireia Montaña guanya el primer premi Sambori 2013 de l’Alt...

La taradellenca Mireia Montaña guanya el primer premi Sambori 2013 de l’Alt Ter

0
COMPARTIR

Aquest diumenge al migdia a Centelles es va lliurar la 7a edició del Premi Sambori Òmnium 2013 de la demarcació de l’Alt Ter. Un dels premis, concretament el primer premi del Cicle mitjà, va ser per la taradellenca Mireia Montaña Rovira, del col·legi Sant Genís i Santa Agnès.

Concretament, va ser premiada per la redacció “El llapis treballador”. Hi participaven un total de 239 obres de 51 centres diferents de la Garrotxa, Osona i el Ripollès, distribuïts en sis categories. Els guanyadors de cada categoria passen a la fase final del Sambori a nivell català, que es lliurarà al mes de maig.

El Sambori és un premi de narrativa en català adreçat als centres educatius de tots els Països Catalans i que té com a objectius promoure la participació en un projecte comú d’alumnes i centres de totes les terres de parla catalana i difondre l’ús del català dins de l’àmbit escolar, tot incentivant la imaginació, la creativitat i aquells valors pedagògics que es treballen en cadascun dels centres.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments