Inici Actualitat Taradell celebra una jornada centrada en la convivència i el civisme

Taradell celebra una jornada centrada en la convivència i el civisme

0
COMPARTIR

El Centre Cultural Costa i Font de Taradell ha acollit aquest dimarts al matí les primeres jornades de “Civisme i Convivència”. L’objectiu de la matinal era recollir idees i propostes per ajudar a millorar la convivència al municipi. La trobada estava dirigida a tècnics, polítics, professionals i entitats relacionats amb la infància i la joventut.

La jornada s’ha estructurat a partir de diversos tallers per debatre i recollir idees i aportacions dels assistents. Al final s’han exposat les reflexions dels grups i el delegat d’Assistència al Menor de la Generalitat de Catalunya, Miquel Franch, ha fet una intervenció tècnica a nivell judicial. Mentre que l’educador social de Taradell, Agustí Bancells, ha aportat la seva visió des del punt de vista dels serveis socials. L’alcalde de Taradell, Lluís Verdaguer, ha tancat la jornada.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments