Inici Actualitat La 6a Mostra de cuines del món de Taradell reivindica el paper...

La 6a Mostra de cuines del món de Taradell reivindica el paper de la dona

0
COMPARTIR

Un any més el centre cultural Costa i Font es va omplir aquest dissabte de gent amb ganes de degustar gastronomia en la sisena edició de la Mostra de cuines del món. La sala gran del centre cultural es va omplir de taules que oferien gastronomia de diferents països del món. Enguany hi havia més països. Fa un any n’eren 15, mentre que aquest dissabte es podien tastar plats de 20 procedències diferents.

Només calia pagar 5 euros i es podia menjar una gran varietat de propostes gastronòmiques. L’acte formava part de les activitats que el col·lectiu Som Dones ha organitzat amb motiu del Dia Internacional de la Dona. Sens dubte, va ser l’acte més multitudinari.

Us deixem amb una galeria de fotografies per copsar l’ambient que es respirava.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments