Inici Actualitat La U.D. Taradell es retroba amb la victòria davant del Palau Solità

La U.D. Taradell es retroba amb la victòria davant del Palau Solità

0
COMPARTIR

Victòria importantíssima de la Unió Deportiva Taradell aquest dissabte davant del Palau Solità i Plegamans. Els taradellencs, condicionats per les baixes per lesions i sancions, van guanyar per 2 a 0.

Al primer temps, major domini taradellenc. De fet, les primeres arribades van ser locals amb un xut de Fredi i diverses centrades per les bandes. Els visitants només van portar perill cap a l’equador del primer temps amb un parell de centrades tancades per la dreta. Al minut 25 va arribar el gol taradellenc. Carrillo va aprofitar una pilota morta a l’interior de l’àrea després d’una falta per fer l’1 a 0. Fins al descans, poques jugades destacades.

Al segon temps el Taradell va saber aguantar l’avantatge. De fet, la incertesa en el marcador va fer que patís més que no pas per les ocasions rivals. El Palau Solità va apretar per fer l’empat i va portar perill en un xut exterior i diversos córners molt tancats. El Taradell, molt cansat, va anar a remolc, però sortint amb perill al contraatac. Destacar una ocasió de Carrillo per la dreta amb un xut desviat i una altra de Canó per l’esquerra que va obligar a una parada del porter.

El gol de la tranquil·litat va arribar al minut 90. Fredi va rebre d’esquena a l’interior de l’àrea i es va treure un xut ràpid amb l’esquerra imparable pel porter.

El Taradell suma 35 punts i es manté en una zona tranquil·la de la classificació.

U.D. Taradell: Bobé, Joan, Asier, Pujol, Erra, Raul, Edu Morató, Carrillo, Subi (Nil (Cabanas)), Canó (Molas) i Fredi.

Gol de Carrillo (1-0):

Gol de Fredi (2-0):

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments