Inici Actualitat Taradell celebrarà el Dia Internacional de la Dona

Taradell celebrarà el Dia Internacional de la Dona

0
COMPARTIR

Els actes programats per commemorar el Dia Internacional de la Dona (8 de març) donen el tret de sortida aquest dimecres. Ho faran amb la presentació del llibre “El silenci dels telers” d’Assumpta Montellà, autora també del llibre “La maternitat d’Elna”. L’acte es farà a la biblioteca Antoni Pladevall i Font a partir de 2/4 de 8 del vespre.

La resta d’activitats, organitzades per l’Associació Som Dones, es faran el divendres amb la lectura del manifest a les 8 del vespre. Tot seguit al vestíbul del Centre cultural Costa i Font s’inaugurarà l’exposició “Cap cop més!!!”.

Finalment, dissabte tindrà lloc l’acte més massiu amb la sisena edició de la Mostra de cuines del món. A partir de les 6 de la tarda es podran degustar plats típics de diferents països pel mòdic preu de 5 euros. També hi haurà tallers per a nens i nenes i l’animació del grup teatral Canya que no és conya.

Podeu llegir la Declaració Institucional del Dia Internacional de la Dona en aquest enllaç.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments