Inici Actualitat Taradell torna a explicar el sistema de recollida selectiva al País Basc

Taradell torna a explicar el sistema de recollida selectiva al País Basc

2
COMPARTIR

L’alcalde de Taradell, Lluís Verdaguer, i el regidor de Medi Ambient de l’Ajuntament de Taradell, Jordi Baucells, han participat aquest dijous i divendres en diverses conferències al País Basc sobre el sistema de recollida porta a porta. En total han fet quatre xerrades.

Aquest dijous Baucells va fer una conferència a la localitat basca d’Astigarraga, mentre que Lluís Verdaguer va participar en una xerrada a Bergara.

Els dos han explicat l’experiència del municipi de Taradell, després de 10 anys amb el sistema porta a porta, i també dels municipis de la Mancomunitat La Plana. Les xerrades busquen resoldre dubtes sobre aquest sistema de gestió de residus, que es vol implantar en diferents municipis bascos.

Aquest mateix divendres Jordi Baucells fa una segona conferència al municipi de Lazkao, organitzada pel propi ajuntament i la Mancomunitat de Sasieta. La xerrada porta per títol “¿Polémica? No, resultados y economía”. Mentrestant, Lluís Verdaguer també parla sobre la gestió dels residus en una altra xerrada a Tolosa, organitzada per la Mancomunitat de Tolosaldea.

Recordem que a finals del mes de novembre l’alcalde de Taradell, Lluís Verdaguer, ja va participar en una xerrada sobre la recollida porta a porta que es va fer al municipi de Legazpi (Gipuzkoa).

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

2 Comments
més nou
més antic més votat
Inline Feedbacks
View all comments
Joan
Joan
5 març 2013 20:56

Vaja, no entenc els bascos. Allà ja tenen en alguns llocs sistema de recollida selectiva; necessiten que algú de fora els doni lliçons? Curiós…

TERESA
1 març 2013 16:03

Hola. Jo voldria dir que estic molt contenta per aquest treball de recollida porta a porta. Potser algú ho trobarà un gran problema, però jo crec que no és tan difícil i així millorem el medi ambient i reciclem més.

Salutacions