Inici Actualitat Aquest cap de setmana comencen les jornades de portes obertes als centres...

Aquest cap de setmana comencen les jornades de portes obertes als centres escolars de Taradell

0
COMPARTIR

Com és habitual en aquestes dates, els centres educatius del nostre poble obren les portes per ensenyar les instal·lacions als pares i mares dels futurs alumnes. La jornada de portes obertes es fa just abans del període preinscripció i matriculació. El primer centre en obrir-les serà el col·legi Les Pinediques aquest dissabte.

En concret, es podran visitar les instal·lacions tant de Les Pinediques on s’imparteixen les classes de primària com de l’espai infantil, ubicat al carrer Ramon Pou. De 10 a 11 del matí es farà una xerrada informativa a l’edifici de Primària i a partir de llavors es podran visitar les instal·lacions. L’espai infantil es podrà visitar a partir de 2/4 de 12 del matí fins a la una.

La resta de centres docents obriran les portes el divendres 8 de març, de 4 a 6 de la tarda, en el cas de l’escola rural El Gurri. El 9 de març serà el torn pel col·legi Sant Genís i Santa Agnès amb una sessió informativa a les 11 del matí i portes obertes per a tothom a partir de les 12.

I el 16 de març l’Institut de Taradell mostrarà les seves aules de 4 de la tarda a 2/4 de 6 pels alumnes de sisè de Primària. I a partir de llavors i fins a les 7 per a tothom.

Cal destacar que el període de preinscripció escolar per al curs 2013/2014 serà de l’11 al 22 de març als centres de primària i secundària.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments