Inici Actualitat El 23 de febrer comença el 29è Torneig d’Escacs Hostal Rosa

El 23 de febrer comença el 29è Torneig d’Escacs Hostal Rosa

0
COMPARTIR

El Club Parc d’Esports organitza un any més el Torneig d’escacs Hostal Rosa. La competició, que arriba a la 29a edició, comença el pròxim dissabte 23 de febrer i s’allargarà fins al 16 de març. Enguany, però, es canvia d’ubicació, ja que l’Hostal Rosa està en obres de remodelació. Enguany la competició es celebrarà al Bar La Safanòria.

L’horari de la competició és de 4 de la tarda a 8 del vespre i es faran dues partides per jornada. Les inscripcions ja estan obertes i hi pot participar tothom qui vulgui. Els menors de 15 anys tenen la inscripció gratuïta. Es poden fer a les oficines del Club Parc d’Esports, al Bar La Safanòria o per correu electrònic a: parcdesports@telefonica.net o magicteam11@teleline.es.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments